Alpha Bio implantátum

Az Alpha Bio két évtizede foglalkozik fogászati implantátum gyártásával és forgalmazásával, majd 2008-ban a vállalat a Nobel Biocare tulajdonába került.

Nem sokkal később már hazánkban is elérhetővé váltak az Alpha Bio Tec termékei, mely a magyarországi felhasználók számára előnyt jelent, hiszen az Alpha Bio implantátum típusok jóval alacsonyabb áron elérhetők, mint a Nobel Biocare saját termékei.

Ezzel elérhetővé vált egy olyan implantátum márka, mely ugyan költséghatékony, de minőség tekintetében semmilyen hátrányt nem jelent a Nobel Biocare termékeihez képest.

Az Alpha Bio implantátum óriási előnye a többi implantátum típushoz képest a nagyfokú stabilitás, melyet a Nano Tec felszín kifejlesztésével sikerült elérni. A kutatások során nagy hangsúlyt fektettek az implantátum osszeointegrációs folyamatára, ami egyszerűen a beépülés folyamatát jelenti. Amikor az implantátum és a csontszövet között létrejön az optimálisan szoros kötés, mondhatni belenő az implantátum a csontszövetbe, akkor válik annyira terhelhetővé, mint egy eredeti foggyökér. Ezt az osszeointegrációs folyamatot sikerült a Nano Tec felszín révén meggyorsítani, ez az oka annak, hogy az Alpha Bio implantátum sokkal rövidebb idő után, sokkal nagyobb stabilitást nyújt a páciens számára.

 

A Nano Tec felszín annyit jelent, hogy az implantátum felszíne homokfújt és savmaratott, ennek révén a felszínen mikropórusok találhatók, melyekbe a beültetés után azonnal elkezd a vér beszívódni. Ezután a lágyszövet tapadás is sokkal gyorsabban megy végbe, majd a gyógyulást, a csontosodást is nagymértékben felgyorsítja.

A legnépszerűbb Alpha Bio implantátum típus az SPI spirál implantátum, mely tulajdonságai révén minden igénynek megfelel. Az SPI implantátum rengeteg klinikai előnnyel rendelkezik, és olyan körülmények között is lehetővé teszi a beültetést, amire eddig nem volt lehetőség.

 

A legnagyobb előnye, hogy minimális csontállomány mellett is lehetőség nyílik az implantátum beültetésére, mivel nagyon magas a stabilitása és a csonttömörítő hatása.

Másik óriási előnye, hogy kisebb átmérőjű előfúrást igényel, ami ebből adódóan sokkal kisebb csontveszteséggel jár, így az implantátum helye melletti fogak sérülésének kockázata is minimálissá válik.

Az SPI implantátum esetében műtét közben is változtatható a behelyezési irány, ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a szakorvos teljes mértékben optimalizálja az implantátum irányát a többi implantátumhoz, illetve foggyökérhez képest. Ezzel sokkal egységesebb fogív érhető el, mint eddig bármikor.

Világszerte emberek milliói élvezik az Alpha-Bio implantátumok előnyeit. Ez az egyszerű beavatkozás átalakíthatja mind megjelenését, mind önbizalmát.
Az implantátum beültetése után az ideiglenes foggal normálisan ehet és viselkedhet. Az implantátumnak szüksége lehet néhány hónapra az állcsontba való teljes integrálódáshoz. A végleges korona felhelyezése után az új fog úgy néz ki és úgy működik, mint egy természetes fog. A fogimplantátum egyik legfőbb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél nagyságrendekkel stabilabb megoldást nyújt.

A szokásos szájápolási módszerekkel továbbra is tisztán kell tartani a fogat és a fogínyt.

 

« vissza | index | fel ˆ

 

 

Hétvégi sürgősségi fogorvosi ellátás

Tel: +36 30 33 19 115

 

Minősítés: Megbízható cég!

Extra fehér fogak!

A házilag kivitelezhető fogfehérítés közkedvelt kozmetikai fogászati beavatkozás.

Fogorvosi kontroll mellett tökéletesen biztonságos, az eljárás kíméletesen, de hatékonyan fehéríti a fogakat.

További részletek >>

 

Képek a rendelőről

Ismerje meg rendelőnket képeken keresztül!

 

Dr.Dent a Facebookon

Sirius Intézet Fogászat fenn van a Facebookon.

Partnereink:

Balatonfuredinfo.hu Infók Füredről
Egészségügyi ellátás Balatonfured.info.hu
Dr Dent Kft Balatonfured.info.hu
Weblapkészítés Balatonfüreden - Netstilus

Extra elhelyezés

A műtétek és nagyobb fogászati beavatkozások alkalmával GRÁTISZ 4*-os Wellness Szállodában való elhelyezést biztosítunk.

  Tovább »  

Képgaléria

Ismerje meg rendelőnket képeken keresztül. Tekintse meg képgalériánkat.


  Tovább »  

Dr. Dent a keresőben - Helyezés a google rendszerben
Balatonfüredi fogászati rendelő - Fogászat Balatonfüreden
Fogfehérítés a Balatonnál - Extra fehér fogak fogfehérítéssel
Fogászat Balatonfüreden - Balatonfüredi fogászat
Fogászati intézet Balatonfüreden - Dr. Dent Fogásazti Kft.
Weboldalkészítés a Balatonnál - CMS weboldalak készítése
 


© Impresszum | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * DR Dent Kft. * 2000 - 2019 | Balatonfüred

Weboldalunkat ezidáig legtöbbször a következő kifejezésekkel érték el: Fogászati rendelő, Balatonfüredi fogászat, Dr. Dent Kft. fogászat, fogászati diagnosztika, balatonfüredi fogászat, fogászat füreden, fogfehérítés a Balatonnál, esztétikai fogászat, füredi fogászat, fogászati rendelő veszprém megyében, Dr Dent, Dr Dent Kft.

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Sok embernek a mai napig nem egyszerű feladat fogorvoshoz menni. 10-ből 9 ember még a gondolattól is retteg, hogy be kell ülnie a fogorvos székébe. Intézetünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a nálunk eltöltött idő rettegésmentes legyen

Tulajdonos: Csáki Attila

Címsorszöveg: • Dr. Dent Kft. Balatonfüred • Balatonfüred | Fogorvosi rendelő, fogászat a Balatonparton Balatonfüreden.

Linkfelhő: Balatonfüredi fogászati rendelő, fogászat, fogászati diagnosztika, balatonfüredi fogászat, fogászít füreden, fogfehérítés a Balatonnál, esztétikai fogászat, füredi fogászat, fogászati rendelő veszprém megyében

Készült: 2013. március 28.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

Dr Dent Kft.

Weboldalunkat ezidáig legtöbbször a következő kifejezésekkel érték el: Fogászati rendelő, Balatonfüredi fogászat, Dr. Dent Kft. fogászat, fogászati diagnosztika, balatonfüredi fogászat, fogászat füreden, fogfehérítés a Balatonnál, esztétikai fogászat, füredi fogászat, fogászati rendelő veszprém megyében, Dr Dent, Dr Dent Kft.